Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz bile aile dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine görev çevirmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge aktiflık katarken hem bile meydanın aydınlanmasını esenlayarak derin renk kullanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutmak kolaylaşıyor. 

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yatak serlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bu tarz şeylerin alay malay kullanımından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında harmoni az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları gestaltlabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoklukla nötr antrasit gri dekorasyon renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın kanatı düzen antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Belirtik antrasit rengi yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi henüz beton rengine yakın beton renginden az buçuk elan kıpkızıl bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orantı titrem evetğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Lüp iç duvarları haricinde, ofis ve çallıkışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Safi ve hafif bir zemin hissini en oflaz şekilde yansıtmanızı esenlar.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit gri dekorasyon antrasit tonlarındadır.

goldfix Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya başlamıştır.

Modern yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri ortada mekân düzlük belirtik gri gailesiz bir zemin sağlıyor. Koridorlara geçerli en düzgün üç renk arasında kemiksiz gri rengi bulunuyor. Har bir tarz oluşturan münhal gri renk mekanlara genişlik ve derinlik berkyor.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page