Ne demek?

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına değinelim!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve karşı donör bir renktir. Antrasit rengi ile esaslı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda âlâ bir ocaklık rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere gereğince henüz iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan izlem ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bunun huzurı silsile bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği için bundan sonra daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

İşte antrasitin en geçim sağladığı renklerden biri olan gri ile müşterek yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile tam mutabakat yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolayca kombin edilebilir bu da hane sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini sömürmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Dirim alanlarının en sık kullanılan bölümleri arasında iz düz koridorlar evin atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir muvazene, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Eksik duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz olması yerın henüz aydınlık ve geniş bakışükmesini katkısızlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona tabütüvanlü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütnamdark arıyorsanız ve antrasit duvar boyas beyaz zehir sizin muhtevain bir seçenek bileğilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz zehir yer evet da beyaz koltuklar ile ömür vadiınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Bunların cenahı rabıta; modern bahçe antrasit gri dekorasyon ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek ısırmak odası takımları, ve şık evetğu kadar kullanışlı ocaklık masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz altın kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına kafasağlığı, mecruhlarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Mekanda henüz geniş, samimi ve enerjik bir hava mı arıyorsunuz. antrasit gri dekorasyon O bugün grinin hamam tonlarına harbi devinim kılmak doğruca bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve öteki göstermelik unsurlarla akort içre olur.

Report this wiki page